Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Cor van der Gijp

Unbekannt Date of birthAge. Jul 1 1966.

Lumen Photo Cor Van Der Gijp
Lumen Photo Cor Van Der Gijp

Feyenoord staat stil bij het overlijden van Cor van der Gijp.

. Tartalomjegyzék 1 Pályafutása 11 Klubcsapatban 12 A válogatottban. Feyenoords topscorer aller tijden verbleef al een aantal jaar in een verzorgingshuis in Dordrecht en was ziek. Cor van der Gijp wordt op 1 augustus 1932 in Dordrecht geboren. Cor van der Gijp is de oom van René van der Gijp en hij speelde dertien keer in het Nederlands Elftal.

De legendarische aanvaller is de Feyenoord-speler met de meeste goals sinds de invoering van het betaald voetbal. Aug 1 1931 91. Cor van der Gijp. Van der Gijp is Feyenoords clubtopscorer aller tijden met 177.

He was born on August 1 1931 and his birthplace is Dordrecht Netherlands. Hij is daarmee dé clubtopscorer van de gehele. Feyenoord-legende Cor van der Gijp is na een kort ziekbed op 91-jarige leeftijd in het bijzijn van zijn zoons overleden. Van der Gijp speelde tussen 1955 en 1964 voor de Rotterdammers.

Na zijn actieve loopbaan was Cor van der. Cor van der Gijp is zaterdagochtend op 91-jarige leeftijd overleden. Blauw-Wit Most games for. Van der Gijp rechts bovenin op de foto was.

Cor van der Gijp die zaterdag op 91-jarige leeftijd overleed scoorde in 233 competitiewedstrijden van Feyenoord 177 keer. Cor van der Gijp de topscorer allertijden van Feyenoord is zaterdagochtend in het bijzijn van zijn beide zonen op 91-jarige leeftijd overleden zo schrijft Gouds Dagblad. Cor van der Gijp is a famous Dutch footballer who has a net worth of 1-10 million. Cor van der Gijp Dordrecht 1931.

De voormalig spits is 91 jaar geworden. De topscorer aller tijden van Feyenoord is 91 jaar geworden. 1 de agosto de 1931 - 12 de noviembre de 2022 2 fue un futbolista y entrenador de fútbol de los Países Bajos que jugaba la posición de delantero. De Dordtenaar begon zijn imposante voetballoopbaan in zijn geboortestad bij Emma.

Cor van der Gijp is op 91-jarige leeftijd overleden. Cor van der Gijp is vanmorgen overleden. Ook als trainer van. In die duels scoorde hij zes goals.

Van der Gijp werd in 1931 geboren in Dordrecht en maakte op 24-jarige. Op zijn achtste jaar meldt hij zich bij de plaatselijke trots Emma waarin zijn oudere broers Freek Janus en Wim al. Cor van der Gijp is zaterdag op 91-jarige leeftijd overleden. Feyenoord-legende Cor van der Gijp overleed deze week op 91-jarige leeftijd iets wat bij mensen in en rondom de club én oud-ploeggenoten uiteraard veel teweeg bracht.

De topscorer allertijden van Feyenoord werd 91 jaar. De clubtopscorer aller tijden is zaterdag op 91-jarige leeftijd overleden. Cor van der Gijp Dordrecht Países Bajos. November 12 válogatott holland labdarúgó csatár edző.

Van der Gijp vormde samen met Coen Moulijn en Henk Schouten jarenlang een zeer. Hij scoorde in die. Feyenoord-icoon Cor van der Gijp is overleden. Cor van der Gijp is zaterdag leeftijd overleden.

Cor Van Der Gijp Tachtig Jaar Fr12 Nl
Cor Van Der Gijp Tachtig Jaar Fr12 Nl
Ikc4u79xtf06 M
Ikc4u79xtf06 M
Cornelis Cor Van Der Gijp 1931 Kent U Deze Nog
Cornelis Cor Van Der Gijp 1931 Kent U Deze Nog
Rene Van Der Gijp Wikiwand
Rene Van Der Gijp Wikiwand
04liikdly 10im
04liikdly 10im

Posting Komentar untuk "Cor van der Gijp"